Victoria Arduino Eagle One

2023-05-25
Ta del av framtidens hållbara espressomaskiner med Eagle One Group. Dessa banbrytande maskiner har utvecklats av branschinnovatörer för att möta den växande hållbarhetsutmaningen inom specialkaffemarknaden. Upptäck hur Eagle One Group kombinerar effektivitet, prestanda och energieffektivitet för att erbjuda en hållbar kaffemaskinupplevelse som tar kaffekulturen till nya höjder.
Victoria Arduino Prima

Introduktion av Eagle One Group - Revolutionerande hållbara espressomaskiner

Dessa imponerande espressomaskiner är resultatet av samarbete mellan branschens ledande innovatörer, inklusive James Hoffman, Carlo Viglino och Simonelli Group R&D-teamet. Målet med Eagle One Group är inget annat än att möta den största utmaningen inom specialkaffe - hållbarhet. Låt oss utforska denna fascinerande utvecklingshistoria från hjärnorna bakom Victoria Arduino.

Kaffe och hållbarhet

Specialkaffemarknaden är i ständig utveckling och blir alltmer populär bland kaffeälskare i stora europeiska städer som värdesätter unikheten i en perfekt kopp. Med en ökande medvetenhet om kaffets kvalitet och ursprung krävs det nya produkter som kan tilltala den växande mångfalden av konsumenter. En av de mest utmanande frågorna som VA-designteamet identifierade var hållbarhet, något som delas av alla kaffeälskare över hela världen.

Innovationer för oöverträffad effektivitet

Eagle One har lyckats göra effektivitet, prisvärdhet och innovation tillgängliga för alla över hela världen, som alla delar samma oro för hållbarhet. James Hoffmann, en ledande röst inom kaffebranschen och en av konsulterna bakom utvecklingen av Eagle One-maskinerna, beskriver innovationerna i denna nya maskin. Den nya motorn, NEO (New Engine Optimization), är mindre men levererar ändå enastående prestanda med minskad energiförbrukning.

Spar energi under hela processen

Varje komponent i espressomaskinerna har noggrant undersökts för att minimera dess miljöpåverkan. Till exempel revolutionerar Eagle One-maskinerna uppvärmningen av vatten genom att optimera temperaturfördelningen. Till skillnad från traditionella maskiner behöver inte grupphuvudet och kokaren ha samma temperatur, vilket minskar energiförlusten. Genom att minska kokaren från över 1 liter till endast 150 ml uppnår Eagle One betydande energibesparingar. Dessutom har maskinen en automatisk spolfunktion som minimerar vattenförbrukningen vid rengöring av grupphuvudet, vilket förhindrar onödig vattenförbrukning.

En hållbar framtid för specialkaffe

Eagle One Group sätter en ny standard för hållbara espressomaskiner genom att använda cirka en tredjedel mindre energi jämfört med sina konkurrenter samtidigt som man producerar samma exceptionella smakupplevelse. Livscykelbedömningar visar en imponerande minskning av miljöpåverkan med 23% jämfört med liknande maskiner i samma kategori. Genom att sömlöst integrera prestanda och energieffektivitet representerar dessa maskiner en varaktig förändring och realistiska lösningar för branschens utmaningar. Det är sådana framsteg inom kaffemaskintekniken som förhoppningsvis kommer att bana väg för en mer etiskt medveten kaffeprocess i framtiden.

Eagle One - Prima

Efter framgången med den ursprungliga Eagle One-modellen lanserade Victoria Arduino ytterligare en modell - Eagle One PRIMA. Prima-modellen är en kompakt variant av Eagle One Group och erbjuder alla de imponerande funktionerna i en mindre storlek. Den är perfekt för mindre kaféer, utbildningscenter eller kvalitetskontrollab på specialkafferosterier som har begränsat med utrymme. Trots sin kompakta design kompromissar Prima inte med prestanda eller hållbarhet och ger användarna samma exceptionella kaffemaskinupplevelse som den ursprungliga Eagle One-modellen.

Framtiden med Eagle One - Prima

Med Eagle One Group tar vi ett stort steg framåt mot en mer hållbar och miljömedveten kaffeprocess. Dessa maskiner representerar inte bara toppmodern teknik och innovativa lösningar, utan också en stark vilja att skydda och bevara vår planet. Genom att välja hållbara alternativ som Eagle One-maskinerna kan vi alla bidra till att skapa en bättre framtid för specialkaffe och bevara den unika kaffekulturen för kommande generationer.