Crem

More than ONE

ONE är exklusiv, omisskännligt modern och visar stolt upp sitt legendariska ursprung med en konceptuell blinkning till den klassiska designen hos de välkända espressomaskinerna från Expobar. Det känns som att återse en gammal vän.

ONE är framtagen i olika versioner för att möta kraven från kaffeälskare, baristaamatörer och erfarna kaffemästare. ONE ger en suverän espressoupplevelse genom att introducera högpresterande funktioner och smarta lösningar, oavsett om du är hemma, på kontoret eller i ditt eget lilla café.

ONE step further

Gradual Soft Pre-Infusion

Flexibla men ändå exakta förbryggningstider förbättrar extraheringen och smaken. Parametrarna för förbryggningen, 0–20 sekunder, ställs enkelt in på OLED-displayen.
Trycket ökas successivt upp till önskat bryggtryck. Endast tillgängligt för ONE 2B R-GSP Dual.

Low Flow Pressure Profiling*

Espressobryggning är nu enklare än någonsin förr.Tillred din espresso exakt som du vill för att uppnå perfekt smak. Vår rotationspump gör det möjligt att ställa in olika tryckprofiler under extraheringen av kaffet i realtid! Var precis så kreativ som du vill med vår intuitiva men synnerligen exakta vred för pressure profiling (0,2–0,5 b). Eller använd något av dina förinställda recept**. Endast tillgängligt för ONE 2B R-LFPP Dual.


* CREM patentsökt.
** Maskinen kan lagra upp till 5 olika recept genom att spara den senaste extraheringen via
baristaläget på OLED-displayen eller genom att överföra dem via USB