Service

SERVICE

Det är av största vikt att espressomaskinen konsekvent levererar kvalitetsespresso hela dagen varje dag. Därför krävs det också regelbunden och rutinmässig service. Vi kommer att ge din maskin en grundläggande service samt grundlig översyn av kaffeutrustningen för att se till att den är i perfekt fungerande skick. Vi ställer in och kalibrerar temperatur och tryck för att säkerställa att maskinen jobbar på den optimala nivån. Generellt rekommenderas service varje 6-12 månader. Om problem eller fel inte tas hand om i tid kan det leda till mer och större problem med tiden. Med tanke på att våra kunder har högst unika behov tillämpar Coffeema AB kundanpassade serviceavtal.Kontakta oss gällande service på service@coffeema.se

Vi utför:

  • Reparationer
  • Installationer
  • Akutinsatser
  • Demonteringar
  • Avkalkning
  • Rådgivning och support
  • Uthyrning av espresso- och kaffeutrustning
  • Kvalitetsäkringstjänster

FÖRSÄLJNING

Förutom kvalificerad service bedriver Coffeema AB även försäljning av espresso- och kaffemaskiner liksom övrig relaterad utrustning och tillbehör. En lång branscherfarenhet, teknisk yrkeskunskap och etablerat nätverk möjliggör för oss införskaffning av kvalitetsprodukter, reservdelar och tillbehör.

REPARATION

Vi utför kontinuerligt service och reparation av espressomaskiner och tillhörande kaffeutrustning. Vår målsättning vid samtliga uppdrag är att i slutändan kvalitetssäkra kundens verksamhet på kaffeområdet. Smidigt, bekvämt och ajour ska det vara. Vi utför även service och reparationer på mindre espressomaskiner för hemmabruk. I dagsläget jobbar vi med de flesta märken som: Rancilio, Rocket Espresso, La Marzocco, Della Corte, La Cimbali, Isomac, Slayer, Carimali, Brasilia, Quick Mill, Nuova Simonelli, La Pavoni, Faema, Expobar, Coffee Queen, Bonamat, ECM m fl.

Vi utför inte reparationer på De Longhi, Siemens, Krups.

UTHYRNING

En del av våra kunder behöver espresso- och kaffeapparater endast under en begränsad tid. Det kan handla om mässor, kalas, festivaler, event, sommarcafé mm. Coffeema har kort- och långtidsuthyrning av all nödvändig utrustning. Vi hyr ut även baristor med eller utan maskinpark. Allt för att ert event ska bli så lyckat som möjligt. Kontakta oss så skräddarsyr vi lösningen som täcker Era behov.

SERVICEAVTAL

Coffeemas standardavtal har vi skapat för att ge kunden grundläggande trygghet och driftsäkerhet av dennes espressoutrustning. I avtalet ingår två servicetillfällen per år där vi på plats utför grundlig genomgång av maskinparken, erfordrat byte av duschsill och bryggruppspackningar samt avkalkning av vattenfilter. Under avtalsåret har kunden även tillgång till telefonsupport.

JOBBA HOS OSS?

Läs mer om våra lediga tjänster här>>


Hyr en barista till mässan, eventet eller företagsfesten...

Läs mer här>>