Service för din espressomaskin

SERVICE

Det är av största vikt att espressomaskinen konsekvent levererar kvalitetsespresso hela dagen varje dag. Därför krävs det också regelbunden och rutinmässig service. Vi kommer att ge din maskin en grundläggande service samt grundlig översyn av kaffeutrustningen för att se till att den är i perfekt fungerande skick. Vi ställer in och kalibrerar temperatur och tryck för att säkerställa att maskinen jobbar på den optimala nivån. Generellt rekommenderas service varje 6-12 månader. Om problem eller fel inte tas hand om i tid kan det leda till mer och större problem med tiden. Med tanke på att våra kunder har högst unika behov tillämpar Coffeema AB kundanpassade serviceavtal.Kontakta oss gällande service på service@coffeema.se

ESPRESSOMASKINER FÖR HEMMABRUK

Vi utför service och reparationer på mindre espressomaskiner med E61 grupp för hemmabruk. I dagsläget jobbar vi med de flesta märken som: Bellezza, Bezzera, La Nuova Era, Rocket Espresso, La Marzocco, La Cimbali, Isomac, Slayer, Brasilia, Quick Mill, Nuova Simonelli, La Pavoni, Faema, ECM, Vibiemme m fl.

Vi utför inte reparationer på DeLonghi, Siemens, Krups, Sage eller liknande automatiska kaffeautomater. 

LÄMNA IN DIN MASKIN FÖR SERVICE

Service på alla maskiner för hemmabruk utförs i vår verkstad som ligger på Magnetgatan 1B i Göteborg. Du är välkommen att lämna in din maskin för service och felsökning, därefter får du ett kostnadsförlag och vilka åtgärder som behöver göras för att få din espressomaskin att fungera som den en gång gjorde. Service på maskinerna utförs löpande och i tur och ordning.

ESPRESSOMASKINER FÖR PROFESSIONELT BRUK

Driver du ett café eller restuarang och behöver service på din espressomaskin eller annan kaffeutrustning är du välkommen att ringa oss och boka service. Vi kommer ut till er på avtalad tid och utför service på er kaffeutrustning. Vi har en lång branscherfarenhet, teknisk yrkeskunskap och etablerat nätverk som möjliggör införskaffning av kvalitetsprodukter, reservdelar och tillbehör.

Vi hjälper till med fölljande:

  • Installationer
  • Reparationer
  • Akutinsatser
  • Demonteringar
  • Avkalkning
  • Rådgivning och support
  • Uthyrning av espresso- och kaffeutrustning
  • Kvalitetsäkringstjänster

RING OCH BOKA SERVICE PÅ 031-13 13 15:

Vår målsättning vid samtliga uppdrag är att i slutändan kvalitetssäkra kundens verksamhet på kaffeområdet. Smidigt, bekvämt och ajour ska det vara. Det går också bra att skriva ett serviceavtal där vi tillsammans går igenom er kaffeutrustning och anpassar ett serviceavtal efter era unika behov. 

SERVICEAVTAL

Coffeemas standardavtal har vi skapat för att ge kunden grundläggande trygghet och driftsäkerhet av dennes espressoutrustning. I avtalet ingår två servicetillfällen per år där vi på plats utför grundlig genomgång av maskinparken, erfordrat byte av duschsill och bryggruppspackningar samt avkalkning av vattenfilter. Under avtalsåret har kunden även tillgång till telefonsupport.

FÖRSÄLJNING

Förutom kvalificerad service bedriver Coffeema AB även försäljning av espresso- och kaffemaskiner liksom övrig relaterad utrustning och tillbehör. En lång branscherfarenhet, teknisk yrkeskunskap och etablerat nätverk möjliggör för oss införskaffning av kvalitetsprodukter, reservdelar och tillbehör.

UTHYRNING

En del av våra kunder behöver espresso- och kaffeapparater endast under en begränsad tid. Det kan handla om mässor, kalas, festivaler, event, sommarcafé mm. Coffeema har kort- och långtidsuthyrning av all nödvändig utrustning. Vi hyr ut även baristor med eller utan maskinpark. Allt för att ert event ska bli så lyckat som möjligt. Kontakta oss så skräddarsyr vi lösningen som täcker Era behov.


Varumärken som vi jobbar med i dagsläget m fl.: