VISAR 1-30 (40)1 2 Sista 100 per sida

Hitta din nya espressomaskin hos oss på Coffeema

Espressomaskiner för hemmabruk

Letar du efter de bästa espressomaskinerna för hemmet? Vi hjälper dig att välja rätt bland de hundratals tillgängliga? Detta är ett stort beslut; du köper ingen ny tandborste här!

Om du vill ta full kontroll över din bryggningsprocess bör du hoppa över de automatiska maskinerna och satsa på en manuell espressomaskin. Med de bästa manuella espressomaskinerna kan du njuta av kaffe av högsta kvalitet hemma.

Manuella espressomaskiner

Framför allt annat erbjuder manuella maskiner mer utrymme för anpassning. Detta innebär att du kan justera varje minut i din bryggningsprocess enligt dina önskemål. Detta kan vara mycket givande eftersom det är mer en utmaning och gör att du verkligen kan uppskatta konsten i att göra en bra espresso. Det här är något som saknas när du bara trycker på en knapp på en automatisk espressomaskin och förväntar dig att espresson ska göra sig själv.

Väljer du en manuell espressomaskin är det också viktigt att investera i en bra espressokvarn. På så sätt är du alltid garanterad en perfekt kopp kaffe varje gång. Det är nämligen en stor skillnad i smak och kvalité när bönorna är färskmalda. Ett vanligt citat bland oss kaffenördar är "att kvarnen är viktigare än espressomaskinen själv", och det är faktiskt sant. Speciellt när det gäller espresso!