Om Coffeema

Coffeema AB är totalleverantör av espressorelaterade tjänster och produkter som vänder sig till professionella och privata användare. Kundreferenser som vittnar om mångårig erfarenhet och trovärdighet är vi naturligtvis stolta över.

Vår historia startar för tre decennier sedan i Göteborg. Om än försiktigt, började på den tiden även allt fler caféägare inse att espressomaskin är en lönsam investering, ett framtida måste. Snart dök det upp caféer över hela stan och vissa av dem har i dagsläget vuxit till kedjor. Latte, macchiato, cappuccino och andra espressodrinkar blev en vardagsrutin för många, ett sätt att träffas och umgås för andra. En ny café- och restaurangkultur växte fram, och vi växte tillsammans med den.

I caféerna blev espressomaskinen så småningom den löpande verksamhetens mittpunkt. Under åren ägnade vi på Coffeema tiotusentals arbetstimmar åt att driftsäkra dem och helt enkelt se till att folk fick sitt kaffe. Idag servar vi mer än varannan professionell espressomaskin i Göteborgsområdet och vår vision är tydlig; en espressomaskin ska inte stå still.

Kärnverksamheten omfattar garantiuppdrag, teknisk service och reparationer, försäljning och lagerföring, kort- och långtidsuthyrning, reservdelar samt tillbehör gällande marknadens mest kända varumärken: La Marzocco, Slayer, Rancilio, Expobar, Brasilia, Coffee Queen/Crem International, Astoria, Fiorenzato, Nuova Simonelli, Bianchi Vending, Carimali m.fl.

Vår yrkesskicklighet och livslång passion för tekniken bakom en espresso är ständigt växande och inga utmaningar är för stora. Uppstår det problem med din espressomaskin eller övrig utrustning är Coffeema där för att lösa och förebygga dem. Med en lång och bred erfarenhet på marknaden så vet vi vad som krävs för att tillreda en bra kopp kaffe.

Du är naturligtvis mer än välkommen på besök i vår butiks- och utställningslokal på Magnetgatan 1b i Göteborg. Där finns även vår verkstad. Vi bjuder på en kopp espresso och inblick i dessvärld och hemligheter. Resten är förutsättningslöst.

Öppettider 

Mån-Fre

13:00 – 16:00

Lördag

11.00-15.00

Telefontid:

Mån - Fre

08.00 - 16.30


När du handlar hos oss får du trygghet och kunskap.

Väl mött

Coffeema AB