Grupptermometer / Sensor E61
Grupptermometern förbättrar tillförlitligheten och konsistensen i din espressobryggning. Efter en enkel installation övervakar sensorn kontinuerligt temperaturen på vattnet, precis innan det når det malda kaffet. Detta ger dig en extra trygghet och säkerställer en konsekvent espressoupplevelse varje gång.
Den optimala temperaturen för kaffebryggning ligger inom intervallet 88ºC till 94ºC. Med sensorn tillgänglig för att exakt visa den aktuella temperaturen i grupphuvudet med precision ner till 0,1ºC, kan du uppnå konsekventa och läckra resultat gång på gång.
Enkel Installation
Se till att gruppen är kall och att maskinen är avstängd.
Ta bort den sexkantiga muttern ovanpå E61-gruppens huvud.
Skruva in huvuddelen av termometern och se till att kopparbrickan är korrekt installerad. Använd endast en kopparbricka, den andra är reserv.
Skjut in termometern så långt bak som möjligt och dra åt båda muttrarna med en skiftnyckel.
Justera termomterns position försiktigt.
Säkerställ att ingen läckage finns genom att använda blindfilter.