Service

Tjänster

Vi utför kontinuerligt service och underhåll av espressomaskiner och tillhörande utrustning.

Vi utför;

  • Reparationer
  • Installationer
  • Akutinsatser
  • Demonteringar
  • Avkalkning
  • Rådgivning och support
  • Uthyrning av espresso- och kaffeutrustning
  • Kvalitetsäkringstjänster

Vår målsättning vid samtliga uppdrag är att i slutändan kvalitetssäkra kundens verksamhet på kaffeområdet. Smidigt, bekvämt och ajour ska det vara. Med tanke på att våra kunder har högst unika behov tillämpar Coffeema AB kundanpassade serviceavtal, samtidigt som vi har en del fasta priser. Kontakta oss gällande service på service@coffeema.se

Serviceavtal "standard" (Kontakta oss för mer information om avtal)

Coffeemas standardavtal har vi skapat för att ge kunden grundläggande trygghet och driftsäkerhet av dennes espressoutrustning. I avtalet ingår tre servicetillfällen per år där vi på plats utför grundlig genomgång av maskinparken, erfordrat byte av duschsill och bryggruppspackningar samt avkalkning av vattenfilter. Under avtalsåret har kunden tillgång till dygnet runt telefonsupport.

Produkter

Förutom kvalificerad service bedriver Coffeema AB även försäljning av espresso- och kaffemaskiner liksom övrig relaterad utrustning och tillbehör. En lång branscherfarenhet, teknisk yrkeskunskap och etablerat nätverk möjliggör för oss införskaffning av kvalitetsprodukter, reservdelar och tillbehör som vi själva kan stå för.

Våra begagnade maskiner för professionellt och kommersiellt bruk har alla genomgått en perfektionistisk teknisk undersökning och service. Därför lämnar vi tremånaders garanti och därefter ett förmånligt individuellt serviceavtal om kunden så önskar.

Uthyrning

En del av våra kunder behöver espresso- och kaffeapparater endast under en begränsad tid. Det kan handla om mässor, kalas, festivaler, event, sommarcafé mm. Coffeema har kort- och långtidsuthyrning av all nödvändig utrustning. Kontakta oss så skräddarsyr vi lösningen som täcker Era behov.

Jobba hos oss?

Läs mer om våra lediga tjänster här>>

Kontakta oss 

För mer information kontakta oss på 031-13 13 15 eller info@coffeema.se