ONE

The ONE and only

– En professionell espressomaskin med en bryggrupp

Välkommen ONE den senaste serie espressomaskiner. Se dig omkring och ta all tid du behöver. Det är så mycket som händer i ONE att det är nästan omöjligt att veta vara man ska börja. Det finns massor av nyheter att upptäcka: förbättrad hydraulik, nya elektroniska plattformar, listan kan bli hur lång som helst. ONE är exklusiv, omisskännligt modern och visar stolt upp sitt legendariska ursprung med en konceptuell blinkning till den klassiska designen hos de välkända espressomaskiner från Expobar. Det känns som att återse en gammal vän. Sugen på mer?

Proffsdesign för alla kaffeproffs

ONE är utrustad med toppmodern teknik som sig bör för en espressomaskin helt i proffsklass. Den bygger på CREMs erkända tekniska kunskap och expertis inom den kommersiella espressosektorn.

More than ONE

ONE är framtagen i olika versioner för att möta kraven från kaffeälskare, baristaamatörer och erfarna kaffemästare. ONE ger en suverän espressoupplevelse genom att introducera högpresterande funktioner och smarta lösningar, oavsett om du är hemma, på kontoret eller i ditt eget lilla café.

Förnyat designkoncept

ONE har omsorgsfullt utformats för att bevara en klassisk stil. Resultatet är en väl avvägd design med harmoniska proportioner för att ge en kompakt men ändå otroligt sofistikerad och förstklassig espressomaskin med en bryggrupp.

Exteriör av spegelblankt rostfritt stål.

Sidopaneler som lätt kan anpassas.

Komplett kit med trädetaljer som tillval.

Baristakit ingår

Enkel att använda

ONE ser inte bara snygg ut. Varje element och minsta detalj har omsorgsfullt utformats för att motsvara högt ställda krav på ergonomi och intuitiva kontroller och displayer, huvudsakligen baserat på dess nya elektroniska plattform. ONE är otroligt enkel att använda, utan att förlora ett uns av prestandan och levererar en enastående in-cup-kvalitet.

Användargränssnitt med temperatur och tid för 1B-versionen (1- tankssystem)

OLED DISPLAY med avancerad menyinställning för 2B-versionerna (2-tankssystem)

Intuitivt vred för Pressure Profiling.

Automatiskt ON/OFF, standby- och ECO-läge.

Ångrör- och hetvattenuttag.

Smart ny spillbricka och bredare arbetsyta.

Separat tanklock ovanpå maskin för enkel manuell påfyllning.

Hydraulik med höga prestanda

Det termiskt stabila och tillförlitliga CREM-vattensystemet har förbättrats ännu mer i ONE-serien. Med PID-kontroll för exakt temperaturkontroll på både 1-tank- och 2-tanksversionen. PID-kontroll innebär att man kan ställa in en exakt temperatur att möta kaffebädden för att kunna framhäva den optimala smaken på espresson. Förutom detta har ONE också:

  • Ny lösning med automatisk anslutning av dubbla vattentankar och elanslutning
  • Ångtank med 1,7 liters kapacitet.
  • Ny elektroniskt styrd kompakt rotationspump för premiummodeller, som alltså också inkluderar de nya lösningarna CremTech Gradual Soft Pre-Infusion och Low Flow Pressure Profiling.
  • Plus toppmoderna och beprövade interna komponenter

ONE step further

ONE introducerar de banbrytande systemen Gradual Soft Pre-Infusion och Low Flow Pressure Profiling. Tack vare en ny, kompakt och elektroniskt styrd rotationspump – en exklusiv CremTech-utveckling – ger ONE obegränsade kreativa möjligheter med stöd av exceptionell teknik.

Gradual Soft Pre-Infusion

Flexibla men ändå exakta förbryggningstider förbättrar extraheringen och smaken. Parametrarna för förbryggningen, 0–20 sekunder, ställs enkelt in på OLED-displayen. Trycket ökas successivt upp till önskat bryggtryck. Endast tillgängligt för ONE 2B R-GSP Dual.

Low Flow Pressure Profiling*

Espressobryggning är nu enklare än någonsin förr. Tillred din espresso exakt som du vill för att uppnå perfekt smak. Vår rotationspump gör det möjligt att ställa in olika tryckprofiler under extraheringen av kaffet i realtid! Var precis så kreativ som du vill med vår intuitiva men synnerligen exakta vred för pressure profiling (0,2–0,5 b). Eller använd något av dina förinställda recept**. Endast tillgängligt för ONE 2B R-LFPP Dual.

* CREM patentsökt.


** Maskinen kan lagra upp till 5 olika recept genom att spara den senaste extraheringen via baristaläget på OLED-displayen eller genom att överföra dem via USB.