Kaffe på jobbet

Mer fika åt folket!

Ska vi ta en fika? Nu är det fikadags! Dessa fraser uttalas dagligen tusentals gånger runt om i vårt avlånga land. Vi är helt övertygade om att fikapausen är en betydelsefull stund för att anställda ska må bra och prestera bättre. Det är vid fikat som mycket av informationsutbytet sker då stämningen är avslappnad och kommunikativ. Därför blir fikapausen så mycket mer än en kopp kaffe och kanske en bulle.

Belöna kvalitet med kvalitet

Om du förväntar dig att dina anställda ska producera kvalitetsarbete, belöna dem med kvalitetskaffe. Inget är värre än att höra klagomålet om dåligt kaffe. Att investera i gott kaffe kan visa dina anställda att du uppskattar excellens på arbetsplatsen – både genom arbete och val av böna! Genom att investera i en högkvalitativ kontorsmaskin kommer dina anställda inte längre att känna behov av att lämna kontoret för att beställa kaffe från kaféet runt hörnet.

Inget blaskigt kaffe

Är du ute efter en kapselmaskin eller nespresso eller någon annan typ av blaskigt kaffe till ditt jobb, då kan vi inte hjälpa till. Om du menar allvar med kaffe och de verktyg som behövs för att göra det kanske vi kan. Det är ju skillnad på kaffe och kaffe. Läs mer om fördelarna med kaffe här.

För oss på Coffeema är gott kaffe en självklarhet, men vi går lite längre eftersom vi är intresserade av tekniken bakom en god kopp kaffe. Med vår breda kunskap och långa erfarenhet har vi valt ut espressomaskiner, rosterier och bönor som uppfyller våra krav. Alla förtjänar ett gott kaffe på jobbet. Vi bidrar med ett stort mervärde i form av riktigt gott kaffe och specialkaffedrinkar baserade på espresso och gör din fikapaus till en bättre upplevelse.

Espressomaskiner som imponerar

Våra espressomaskiner på arbetsplatsen ser inte bara ganska imponerande ut, utan du kommer säkerligen att imponera på dina kunder och anställda också med utsökt kaffe att njuta av när de vill. Oavsett om du letar efter traditionella espressomaskiner eller kaffebryggare kan du vara säker på att vi kommer att kunna hitta en lösning för dig.

Vad föredrar du? - gott bryggkaffe gjord på nymalda bönor eller en espresso av finaste sort? Med en av våra maskiner får du inte bara en snygg inredningsdetalj utan även en kopp kaffe av högsta kvalitet.

Välkomna in till vårt showroom och testa själva eller kontakta oss på info@coffeema.se

Men med en espressomaskin som är en så stor investering, vill du se till att det är värt det

Därför lyssnar vi på era behov för att sedan skräddarsy en fikalösning för er arbetsplats. Vi ser till att ni alltid har tillgång till kaffe på jobbet och snabb och personlig service är alltid ett samtal bort. Att hyra en espressomaskin brukar vara det bästa alternativet. Då ingår service, baristautbildning och all hjälp och stöd ni kan tänkas behöva. Det enda ni behöver göra är att dricka riktigt gott kaffe, vi löser resten.

På Coffeema är vi stolta över att erbjuda en personlig, bekväm och prisvärd service. Med lättanvända espressomaskiner, expertsupport och ett välsmakande urval av kaffebönor, kommer vi att kunna skräddarsy ditt paket för att passa alla smaker.


 Prova en av våra maskiner och upplev skillnaden på det ni har idag


Traditionella Espressomaskiner 

Traditionella espressomaskiner passar perfekt till dig som gillar att ha full kontroll över din kaffebryggning och som gillar vara med under hela processen. Resultaten blir ett förstklassigt kaffe med fokus på arom och crema. För att få ut full potential av din espressomaskin bör du använda en kaffekvarn. Det är det enklaste sättet att påverka smaken av kaffet. 

Läs mer om traditionella espressomaskiner här>>


Kaffebryggare 

En kaffebryggare för dig som gillar klassiskt bryggkaffe. Bryggarna har olika kapacitet och antal kannor eller serveringsstationer. Välj mellan manuell eller automatisk vattenpåfyllning. Kaffebryggarna erbjuder nybryggt kaffe snabbt och i stora volymer. Välj kaffebryggare efter just dina behov. 

Läs mer om kaffebryggare här>>


Vattenautomater

Att ha tillgång till gott vatten är lika självklart som en kaffemaskin i fikarummet. Vattnet från en automat är alltid välkylt och filtrerat, vilket gör att vattnet smakar bättre. Samtidigt kan du välja mellan stilla eller kolsyrat vatten i en fristående vattenautomat eller inbyggd tappkran. 


Testa en kaffemaskin

Vad föredrar du - gott bryggkaffe gjord på nymalda bönor eller en espresso av finaste sort? Med en av våra maskiner får du inte bara en snygg inredningsdetalj utan även en kopp kaffe av högsta kvalitet. Välkomna in till vårt showroom och testa själv.