Kaffe på jobbet

Fikapausen på jobbet är så mycket mer än en kopp kaffe och kanske en bulle. Därför leder fikapusen med gott kaffe till en avslappnad stämning där kreativitet och produktivitet frodas. Det går därför inte att föreställa sig en arbetsplats utan kaffe. Med ett knapptryck kan du avnjuta flera kaffeklassiker och kaffespecialiteter med en av våra helautomatiska espressomaskiner. Vare sig ni föredrar bryggkaffe eller kaffe med skummad mjölk kan vi hitta lösningen till er. Med en lång och bred erfarenhet på marknaden så vet vi vad som krävs för att tillreda en bra kopp kaffe. Vi bidrar med ett stort mervärde i form av riktigt gott kaffe och specialkaffedrinkar baserade på espresso.

Vi erbjuder maskiner av ledande tillverkare till alla sorters kontorsmiljöer, allt ifrån hemmabryggare till espressomaskiner och helautomatiska kaffemaskiner. Samtidigt erbjuder vi service av hög kvalité till rimliga priser.

Prova en av våra maskiner och upplev skillnaden på det ni har idag


Helautomtiska Espressomaskiner 

Med en automatisk espressomaskin kan du med bara en knapptryck brygga 1-2 koppar kaffe eller espresso. Maskinen maler först den mängd kaffe som ska användas och därefter rinner kaffet ned i en liten kammare i maskinens bryggenhet. I bryggenheten tampas kaffet och därefter rinner vattnet igenom och kommer ut som friskbrygget kaffe. 

Våra helautomatiska espressomaskiner brygger kaffespecialiteter på färskmalda kaffebönor. Alternativ finns för färskmlöjk, pulvermjölk eller choklad. 

Läs mer om Bonamat Esprecious här>>

Läs mer om Jura här>>


Traditionella Espressomaskiner 

Traditionella espressomaskiner passar perfekt till dig som gillar att ha full kontroll över din kaffebryggning och som gillar vara med under hela processen. Resultaten blir ett förstklassigt kaffe med fokus på arom och crema. För att få ut full potential av din espressomaskin bör du använda en kaffekvarn. Det är det enklaste sättet att påverka smaken av kaffet. 

Läs mer om traditionella espressomaskiner här>>


Kaffebryggare 

En kaffebryggare för dig som gillar klassiskt bryggkaffe. Bryggarna har olika kapacitet och antal kannor eller serveringsstationer. Välj mellan manuell eller automatisk vattenpåfyllning. Kaffebryggarna erbjuder nybryggt kaffe snabbt och i stora volymer. Välj kaffebryggare efter just dina behov. 

Läs mer om kaffebryggare här>>


Vattenautomater

Att ha tillgång till gott vatten är lika självklart som en kaffemaskin i fikarummet. Vattnet från en automat är alltid välkylt och filtrerat, vilket gör att vattnet smakar bättre. Samtidigt kan du välja mellan stilla eller kolsyrat vatten i en fristående vattenautomat eller inbyggd tappkran. 


Testa en kaffemaskin

Vad föredrar du - gott bryggkaffe gjord på nymalda bönor eller en espresso av finaste sort? Med en av våra maskiner får du inte bara en snygg inredningsdetalj utan även en kopp kaffe av högsta kvalitet. Välkomna in till vårt showroom och testa själv.


Hyr en barista till mässan, eventet eller företagsfesten...

Läs mer här>>


Espressobönor från södra Italien...

Läs mer här>>


KONTAKTA OSS IDAG>>