Hyr en barista

Coffeema Barista

Coffeema finns här för att hjälpa Er att göra Ert event så lyckat som möjligt. Vare sig det gäller event, mässa eller företagsfest erbjuder vi ett stort mervärde i form av riktigt gott kaffe och specialdrinkar baserade på espresso.

Tänk att kunna bjuda på en riktigt god cappuccino av exceptionellt kvalitet med exemplarisk kundservice. Vi hyr ut barista inklusive all nödvändig utrustning. Ett enkelt sätt att locka in fler potentiella kunder till just Er monter. Vi anpassar oss helt efter Era behov.

Varför Coffeema?

Vi är en totalleverantör av espressorelaterade tjänster och produkter som vänder sig till professionella och kommersiella användare. Vi har varit aktiva inom espressobranchen i drygt 20 år.Idag servar vi mer än varannan professionell espressomaskin i Göteborgsområdet och vår vision är tydlig; en espressomaskin ska inte stå still.

Vår yrkesskicklighet och livslång passion för tekniken bakom en espresso är ständigt växande och inga utmaningar är för stora. Med en lång och bred erfarenhet på marknaden så vet vi vad som krävs för att tillreda en bra kopp kaffe. Kontakta oss för mer information på info@coffeema.se

Vi erbjuder trygghet och kunskap. Väl mött / Coffeema